Reglement adverteren

Mocht je willen adverteren op JufLinn, neem dan even contact met me op via contact@JufLinn.nl, om te bespreken wat de opties zijn. Hieronder de richtlijnen.

Banner advertising:
Een banner van 206×70 px geplaatst in de zijbalk van JufLinn. De banner zal op elke toegankelijke pagina van JufLinn zichtbaar zijn. De kosten hiervoor bedragen €25 per maand.

Gesponsorde post:
Liever een post over uw website, een bepaald product of een door u gekozen onderwerp? Ik zal hierop mijn eerlijke mening geven door middel van een recenserende blogpost. Hierin zal uw website meerdere malen genoemd en gelinkt worden, zodat bezoekers meteen door kunnen klikken naar uw website/het betreffende product. Ook zal er hiervan eenmalig een melding plaatsvinden op Facebook en Twitter. Beeldmateriaal voor de blogpost aandragen is mogelijk. Optioneel is het invoegen van een filmpje van uw dienst/product. De kosten voor een gesponsorde post bedragen €75. Het invoegen van een filmpje kost €15 per maand.

Winacties:
Het leukst en aantrekkelijkst voor de bezoeker is natuurlijk een winactie. Daarom ook zijn give-aways ten zeerste aan te raden. U bepaalt daarbij de actieperiode en de te winnen producten/diensten. Gedurende de actieperiode zullen er meldingen verschijnen op Facebook en Twitter. U kunt hier zelf tekst voor aanleveren of ik kan hier een tekst bij schrijven. JufLinn zal verantwoordelijk zijn voor de loting onder de deelnemende lezers. In geen geval is JufLinn verantwoordelijk voor de verzending van de give-aways. De kosten bedragen €25.

Uiteraard kan het zijn dat u langer als een maand wilt blijven adverteren. Dat is natuurlijk mogelijk. Hieronder de opties:
Adverteren ‘kort’: 
3 maanden lang een banner van 206×70 px op elke toegankelijke pagina van JufLinn inclusief een gesponsorde post (met daarbij een melding op Facebook en Twitter). De kosten hiervoor bedragen €100.

Adverteren ‘middel’:
6 maanden lang een banner van 206×70 px op elke toegankelijke pagina van JufLinn. De kosten hiervoor bedragen €120. Het is ook mogelijk hierbij een gesponsorde post (met daarbij een melding op Facebook en Twitter) te plaatsen. De kosten hiervoor bedragen per gesponsorde post (met een maximum van 1 per maand) €50.

Adverteren ‘lang’:
12 maanden lang een banner van 206×70 px op elke toegankelijke pagina van JufLinn. De kosten hiervoor bedragen €175. Het is ook mogelijk hierbij een gesponsorde post (met daarbij een melding op Facebook en Twitter) te plaatsen. De kosten hiervan bedragen per gesponsorde post (met een maximum van 1 per maand) €50.

Wenst u een éénmalige advertentie/recenserende blogpost? Ook dat is mogelijk. De kosten voor een éénmalige advertentie/recenserende blogpost bedragen €50. De advertentie blijft dan voor altijd in het archief van JufLinn staan en zal dan ook op elk gewenst moment oproepbaar zijn voor de bezoeker.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s