Review: Verras je klas!

Deze keer als review het kaartspelletje Verras je klas!

Verras je klas! is niet het standaard kaartspelletje dat je kent. Sterker nog, het zijn heel veel spelletjes in één pakje. Het betreft hier namelijk 50 leuke spelvormen voor in je klas. Het gaat hier om korte en wat langere spelletjes. Spelletjes waar je spullen voor nodig hebt, of spelletjes waar je niets bijzonders voor nodig hebt en je dus zo kunt uitvoeren.

De spelletjes zijn opgedeeld in 4 categorieën: bewegen, concentratie, samenwerken en spel. De spelletjes kunnen als energizer tussen de lessen door gedaan worden, maar kunnen ook een goede ondersteuning voor je les zijn. Weet je niet zo goed welke werkvorm je kunt gebruiken voor een bepaalde les? Trek een kaartje uit de stapel! Verrassing gegarandeerd!

Enkele voorbeelden:


Bron: suusvandenakker.com

De kaartjes zijn te bestellen op de website van Educatheek en ze kosten €12,50. Daarnaast kun je kosteloos de app ‘Onderwijs TipTool’ downloaden. Dit is een app waar de kaartjes eigenlijk op gebaseerd zijn. Deze app is door DocentTalent ontwikkeld in samenwerking net Educatheek.nl. Je kunt de app downloaden wanneer je een iPhone of Android besturingssysteem hebt op je smartphone of tablet. Er staan heel veel tips en spelvormen op, zelfs nog meer als op de kaartjes 😉 Erg aan te raden dus!
DSC_4432

Hieronder nog wat foto’s om een idee te krijgen van het kaartenpakje.
DSC_4433 DSC_4436
DSC_4434DSC_4435download
DSC_4437 DSC_4438 DSC_4440
Was dit artikel nuttig? ‘Like’ het onderaan de pagina of op Facebook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s