Review: Junior Coachkaarten

De Junior Coachkaarten laten kinderen nadenken en praten over hun eigen talenten. Daarmee ontwikkelen ze hun talenten meteen een stukje verder. Voor kinderen, pubers en zelfs voor volwassenen is het vaak moeilijk om talenten te benoemen. En dat terwijl talenten uiterst nuttig kunnen zijn. Je talenten kennen en juist kunnen inzetten is voor kinderen, pubers en volwassenen een belangrijke bron van plezier én zelfvertrouwen. Je kunt doen waar je goed in bent. Vaak klink dat makkelijker dan het in werkelijkheid is, maar het hoeft niet moeilijk te zijn.

De Coachkaarten zijn eigenlijk fotokaarten. Ze bevatten vragen die de spelers op een speelse en positieve manier in gesprek laten raken over wie ze zijn, wat hen talenten zijn en hoe je je vanuit die basis verder kunt ontwikkelen. Coachkaarten maken dus eigenlijk vanzelf goede gesprekken los!

Op de website coachkaarten.nl vind je meer informatie over de Junior Coachkaarten, maar ook over de speciale Puber Coachkaarten. Erg interessant om eens een kijkje te nemen! 😉 Hieronder wat foto’s van de Junior Coachkaarten, de superhandige en waardevolle kaarten om in je klas in te zetten!

DSC_4408 DSC_4410 DSC_4412 DSC_4413 DSC_4415

Was dit artikel nuttig? ‘Like’ het onderaan de pagina of op Facebook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s