Website: TeachersPayTeachers.com

Eerder las je al over de website TeachersPayTeachers.com in het artikel over de ultieme websites voor leerkrachten. Vandaag een uitgebreider inzicht in deze handige website!

Wanneer je naar de website van TeachersPayTeachers gaat, krijg je onderstaande pagina te zien. Een lekker overzichtelijke pagina met een mooie vormgeving. Je ziet hier ook een aantal van de leerkrachten die hun materialen op de website online zetten en delen met de hele wereld.
tpt1

Aan de linkerkant van de pagina zie je ‘featured’ staan. Hier kun je allerlei handige materialen vinden die te gebruiken zijn bij relevante onderwerpen op dat moment.
tpt1

Ook kun je op klas zoeken door te klikken in het kadertje onder ‘Grades’. Dit kopje kun je vinden onder het kopje van ‘featured’.
tpt1

Wil je toch nog op iets anders zoeken? Bijvoorbeeld op een bepaald vak? Dat kan natuurlijk ook. Dan scroll je wat verder omlaag en kom je bij het kopje ‘subject’ en daar kun je uit verschillende vakken kiezen.
tpt1

Daarnaast kun je nog zoeken op prijs, want ja, sommige dingen zijn niet gratis. Of je kunt zoeken op verkoper, of op soort materiaal. Kortom, allerlei manieren om interessante materialen te vinden. Maar let wel, alles is in het Engels. Soms zul je het zelf dus even in het Nederlands om moeten zetten en anders lekker inzetten in groep 7 en 8 😉
Bron: teacherspayteachers.com

Was dit artikel nuttig? ‘Like’ het onderaan de pagina of op Facebook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s