De ultieme websites voor leerkrachten volgens Juf Linn

Op het wereldwijde web zijn heel wat websites te vinden die te maken hebben met het onderwijs. Maar welke zijn nu handig? Waar heb je nu echt wat aan? Hieronder een aantal van mijn favorieten.

Allereerst voor je creatieve inspiratie kan natuurlijk niet missen: Pinterest.

En ken je deze al? Teachers Pay Teachers! Op deze website kun je veel content downloaden (hetzij betaald, hetzij gratis), die je in de klas kunt gebruiken, maar ook dingetjes om je papieren wat beter te managen kun je hier vinden. Enige puntje: het is zo goed als allemaal Engels. Maar persoonlijk vind ik het een goede inspiratie website.

Een van de leerkrachten die op Teachers Pay Teachers haar materialen zet is de blogger achter Learning in Wonderland. Kijk ook eens op haar website, een enorme inspiratiebron van leuke dingetjes voor in je klas.

Een website met een beetje hetzelfde idee als Teachers Pay Teachers is Teachers Notebook.  Ook hier vind je veel handige materialen (ook hier in het Engels, maar zeer goed voor inspiratie).

En mocht je dan nog steeds niet genoeg inspiratie op hebben gedaan, kijk dan eens op de website van Teach with Me. Ook hier vind je enorm veel materialen die je in de klas kunt gebruiken. Het jammerlijke hieraan is dat het ook in het Engels is. Ik heb nog geen website gevonden met dit soort materialen voor leerkrachten, die in het Nederlands is, dus ken je er een, laat het vooral even weten!

Ken jij ook zulke websites die je altijd even kunt raadplegen om inspiratie op te doen?

Was dit artikel nuttig? ‘Like’ het onderaan de pagina of op Facebook!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s