Hoera, Juf Linn 1 jaar!

Vandaag is het 1 jaar geleden dat ik begon met mijn weblog als Juf Linn. In die eerste maand was de weblog nog niet echt online en werd er vooral veel gesleuteld aan de layout en wat er zoal als inhoud online zou komen. Die maand kreeg Juf Linn.nl (toen nog gewoon onder wordpress.com en geen eigen domein) slechts één bezoeker. De maand erop werd er nog veel en hard aan de hele site gewerkt, maar kreeg Juf Linn.nl al dik 600 hits. De maanden daarna bleef dit zo rond dit aantal hangen, en in 2014 werden het er elke maand minstens 1000  en vaak nog veel meer.

Op Juf Linn.nl verschijnt zo goed als elke dag, soms een aantal dagen niet in verband met onverwachte andere drukte, een blogartikel. Ondertussen is het reclame maken op Juf Linn ook mogelijk en zijn daar ook al wat dingetjes mee in gang gezet. In 2014 ontving Juf Linn.nl ook de 10.000e bezoeker, en wie weet wordt dat dit jaar ook nog wel de 20.000e, you never know!

Juf Linn.nl is nog steeds groeiende, en ik hoop dat dat nog lang zo blijft. Mocht je ooit eens iets willen promoten dat te maken heeft met onderwijs of een gastblog schrijven? Ook dat is mogelijk op Juf Linn.nl. Daarvoor kun je mailen naar contact@juflinn.nl. Ook voor andere vragen of opmerkingen kun je daar terecht.

Om de eerste zogenaamde verjaardag van Juf Linn.nl te vieren, zal er binnenkort een winactie online komen. Meer daarover later! Interesse? Hou het in de gaten, zodat je dan ook meteen mee kunt doen!

Voor nu: PARTY!

Was dit artikel nuttig? ‘Like’ het onderaan de pagina of op Facebook!

Advertenties

One thought on “Hoera, Juf Linn 1 jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s