Review: Hop

Hop (2011)

Een leuke, vrolijke Paasfilm! Sterker nog, de éérst Paasfilm die ik in ieder geval ken! Een mooi verhaal over EB, de Easter Bunny en hoe een kuiken probeert om de belangrijke taak van de Paashaas over te nemen. Een grappige film om eens gezellig met de Paasviering op school te kijken!

Hop is een film uit 2011, speciaal gemaakt voor tijdens de Paasdagen. Het is een live-action/animatie komedie familiefilm van Universal Pictures en Illumination Entertainment. In de Amerikaanse versie worden stemmen van een aantal bekende namen gebruikt. Zo is de stem van EB, een konijn die de baan van zijn vader niet over wil nemen, ingesproken door niemand minder dan Russell Brand, en wordt de stem van de vader van EB, oftewel de huidige Paashaas, ingesproken door Hugh Laurie. Daarnaast is er nog een hoofdrol weggelegd voor James Marsden als Fred O’Hare, een mens zonder werk en die vervolgens de nieuwe Paashaas wil worden.

Het verhaal gaat dus over de Paashaas. De huidige Paashaas gaat met pensioen en er moet natuurlijk een vervanger komen. De 17-jarige zoon van de Paashaas, E.B., krijgt daarom de verantwoordelijkheid over de chocoladeproductie op Paaseiland. Maar E.B. wil helemaal geen Paashaas worden. Hij wil liever een rockster worden en vlucht daarom naar de mensenwereld. E.B. komt terecht in Hollywood, waar hij na een moeizame start vriendschap sluit met de 20-jarige Fred O’Hare. Samen beleven zij wonderlijke avonturen. Maar intussen ontstaat er op Paaseiland paniek, want de toekomstige Paashaas is foetsie. En dat is reden genoeg voor de twee kuikens Carlos en Phil om de strijd aan te gaan met de rest van de kuikens en de konijnenhulpjes om de macht te krijgen die de Paashaas al die tijd had.

Een humoristische, leuke film om in de klas te kijken! Een aanrader!

Hop (2011)

Was dit artikel nuttig? ‘Like’ het onderaan!

 

One thought on “Review: Hop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s