Er-op-uit-tip: Cultuur en Onderwijsbeurs

In januari 2014 is het weer feest! De Cultuur en Onderwijs Beurs, kortweg de CEOB, zal dan neerstrijken in de Jaarbeurs in Utrecht. De CEOB is speciaal voor iedereen met een passie voor cultuureducatie. Op deze vakbeurs zullen interessante cultuuraanbieders zich voorstellen en kun je zelf inspiratie opdoen voor je werk op school, de gemeente of zelfs de regio. Er is een rijk aanbod van cultuureducatie.

Cultuur en Onderwijs Beurs — 22 en 23 januari 2014

De CEOB is niet zomaar een beurs, het is meer dan dat. Je belééft de cultuur! Er wordt een doorlopend programma met workshops, optredens, presentaties en nog veel meer aangeboden. Genoeg te doen dus! Er zijn veel uiteenlopende stands, zoals bijvoorbeeld: Circus Tadaa, Archeon, Afrika Museum, Cultuurcompagnie, Cultuureducatiewinkel, De Vuilnismannen, ICCGids, IJver Filmeducatie, Grote Broer kunsteducatie, Laat Maar Zien (Stichting Beeldend Onderwijs), Plein C, Rabo Kunstzone, Scapino in School en het Zuiderzeemuseum. Maar natuurlijk nog veel meer! 

Naast de CEOB zal er ook de beurs ‘Leren met ICT’ op dat moment tentoongesteld staan. Vergeet dus niet ook hier even een bezoekje te brengen. Je kunt hier gratis naar binnen met je toegangsbewijs van de CEOB.

Het Verteltheater op de Cultuur en Onderwijsbeurs

Geïnteresseerd? Reserveer dan nu een kaartje voor woensdag 22 januari en/of donderdag 23 januari 2014! De CEOB zal plaatsvinden in hal 5 van de Jaarbeurs in Utrecht. Zet hem in je agenda! Toegangskaarten kosten €12,50 per stuk. In het tijdschrift Juf dat door Malmberg uitgegeven wordt, kun je een kortingscode vinden, waarmee je een gratis toegangskaart kunt aanvragen.

Was dit artikel nuttig? ‘Like’ het onderaan de pagina!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s