Review: Sint & Diego en de magische bron van Myra

De Sinterklaastijd is alweer even aan de gang. Tijd voor leuke Sinterklaasfilms dus. Vandaag een review over de film Sint & Diego en de magische bron van Myra!

Waar gaat de film over?
Hoe de Zwarte Pieten hun kunstjes en capriolen kunnen uithalen, is één van de geheime krachten van het Grote Boek van Sinterklaas. Maar als die kracht op raakt, verliezen ook de Pieten hun magische krachten en dan is het onmogelijk om op 5 december pakjesavond te houden! Om dat te voorkomen, stuurt de Sint zijn trouwe Piet Diego met zijn Elite Pieten op avontuur. Een heel groot avontuur, want de enige plek waar ze de kracht kunnen herstellen is bij de magische bron van Myra, de geboorteplaats van Sint Nicolaas! Maar de tocht verloopt niet zonder problemen en het wordt steeds meer de vraag of Piet Diego en de Elite Pieten wel op tijd terug zullen zijn. Daarnaast hebben zij ook te maken met een verstekeling aan boord van het vliegtuig..Voor in de klas..
Met name tot groep 4 is deze film een leuke film om in de klas te kijken. Waar sommige Sinterklaasfilms ook voor de middenbouw nog leuk zijn, wordt deze film al gauw een beetje te onwerkelijk voor de middenbouwkinderen. Desalniettemin een grappige, spannende film voor de onderbouwers!

Trailer

Was dit artikel nuttig? ‘Like’ het onderaan de pagina!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s