Review: De Club van Sinterklaas en de Pietenschool

In de film ‘De Club van Sinterklaas & De Pietenschool’ maakt één kind kans om mee te mogen naar het kasteel van Sinterklaas, om daar te ontdekken hoe je een Piet kunt worden! Ergens in Nederland ligt de Gouden Pepernoot verstopt en wie ‘m vindt, mag mee naar de Pietenschool in Spanje!

De Gouden Pepernoot wordt gevonden door Lucas, maar er wordt nóg een Gouden Pepernoot “gevonden” door een geheimzinnige meneer.. Vanaf dat moment wordt het ineens wel érg moeilijk voor de Pieten om het Pietenexamen te halen! Zullen er genoeg Pieten slagen, zodat Sinterklaas op tijd met de boot naar Nederland kan vertrekken?

Een leuke, spannende Sinterklaasfilm voor kinderen en daarmee ook een leuke film om met de kinderen in de klas te kijken. De kinderen kunnen zich goed verplaatsen in bepaalde personages en ervaren het verhaal als een spannend avontuur. De film is alleen nog niet op DVD te koop. Met betaalde download systemen is de film waarschijnlijk al te verkrijgen en anders eventjes wachten tot volgend jaar, want ook dan is het nog een goede Sinterklaasfilm 😉

Let op! voor de critici onder ons: Op geen enkele wijze geef ik hier aan de film al in de klas gezien te hebben, dit is puur en alleen mijn gedachte over de film en of het wel of niet geschikt zou zijn voor in de klas. Ook zeg ik ook op geen enkele wijze dat de film illegaal gedownload kan worden. Ik citeer: “De film is alleen nog niet op DVD te koop. Met betaalde download systemen is de film waarschijnlijk al te verkrijgen en anders eventjes wachten tot volgend jaar, want ook dan is het nog een goede Sinterklaasfilm ;)” Dus: betaald downloaden (legaal dus) ofwel wachten tot volgend jaar tot de film op DVD uitgebracht is.

Was dit artikel nuttig? ‘Like’ het onderaan de pagina!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s