Recensie: John Flanagan – De Grijze Jager, deel 9: Halt in gevaar!

Kon je in deel 8 eerder nog lezen over het ‘geheime’ leven van Grijze Jager Halt, in dit deel wordt je daar nóg wat dieper in meegetrokken, want deze jager heeft nu alle hulp nodig die hij krijgen kan. Halt is namelijk in gevaar! Het wordt een strijd op leven en dood. Dit boek gaat verder op het vorige deel, deel 8 De Koning van Clonmel.

Halt, Arnaut en Will zijn ondertussen achter de sekteleider Tennyson aangegaan, hij is de leider van de Buitenstaanders. Halt, Arnaut en Will zijn Tennyson en zijn volgelingen op het spoor. Tennyson probeert te ontsnappen aan gerechtelijke vervolging voor zijn misdaden in Clonmel en Halt is vastbesloten hem tegen te houden voordat hij de grens van Araluen oversteekt. Will weet een van de huurmoordenaars, een Genovees, uit te schakelen, maar er zijn er nog twee over en Halt is in levensgevaar. Hoe handig Will en Halt ook zijn met pijl en boog, het lijkt in dit duel met de wrede huurmoordenaars niet voldoende. Heeft voor Wills mentor het laatste uur werkelijk geslagen?

Dit boek brengt je zover dat je blijft lezen en lezen. Het is zodanig geschreven dat je per se te weten wil komen hoe het afloopt met de Grijze Jager Halt. Ik vond dit een van de betere delen en ook zeker een waardevolle toevoeging aan de serie.

De Grijze Jager 9 – Halt in gevaar

John Flanagan – De Grijze Jager, deel 9: Halt in gevaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s