20 november: Dag van de Rechten van het Kind

Op woensdag 20 november is het de Dag van de Rechten van het Kind. Op deze dag bezoekt CNV Onderwijs een aantal scholen in Limburg, als voorloper op de Dag van de Rechten van het Kind op 20 november!

Ieder kind heeft recht op een Veilige omgeving, recht op Spel en Ontspanning. Op een viertal scholen reikt de activiteitengroep Limburg van CNV Onderwijs op ludieke wijze spelpakketten uit voor onder-, midden- en bovenbouw. Leden van CNV Onderwijs krijgen een leuke attentie tijdens dit scholenbezoek.

Werk jij op een basisschool in Limburg? En zou jouw school graag zo’n spellenpakket ontvangen? Dan kun je mailen naar CNV Onderwijs, om precies te zijn naar Jacqueline Arts, jacquelinearts@hetnet.nl. Er zijn echter maar 30 pakketten beschikbaar, dus wees er snel bij! Wil je bij een van de vier scholen zijn die in aanmerking komen voor een bezoek van CNV Onderwijs/CNV Schoolleiders en theater Rabarber? Geef dit dan ook aan in je aanmelding. Aanmelden doe je voor 30 oktober via een vakbondslid van de desbetreffende school. Het gaat dus niet per bestuur!

Bron: onderwijsblad CNV Onderwijs

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s